Політика конфіденційності

Використання сайту claasukraine.com.ua означає беззастережну згоду користувача (далі «КОРИСТУВАЧ», особа, яка використовує ресурс claasukraine.com.ua) з цією Політикою конфіденційності (пізніше "Політика") і зазначеними в ній умовами його персональної інформації; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання даного ресурсу.

Персональна інформація користувачів, яку отримує і обробляє сайт claasukraine.com.ua
1.1. В рамках цієї Політики під «персональними даними користувача» розуміються:
1.1.1. Персональна інформація, яку користувач надає про себе при розміщенні заявки, здійсненні покупки, реєстрації (створення облікового запису) або в іншому процесі використання сайту.
1.1.2. Дані, які автоматично передаються сайтом claasukraine.com.ua в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер користувача (чи іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до сайту) , час доступу, адреса запитуваної сторінки.
1.2.3. Дані, які надаються сайту, з метою здійснення надання послуг та / або продажу товару та / або надання інших цінностей для відвідувачів сайту, відповідно до діяльності даного ресурсу: ім'я, електронна пошта, номер телефону
1.2. Дана Політика може бути застосована тільки до сайту claasukraine.com.ua і не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті claasukraine.com.ua. На таких сайтах у користувача може збиратися або запитуватися інша персональна інформація, а також можуть відбуватися інші дії.
1.3. Сайт в загальному випадку не перевіряє достовірність персональної інформації, наданої користувачами, і не здійснює контроль щодо їх достовірності. Однак сайт claasukraine.com.ua виходить з того, що користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію в її актуальному стані.

Цілі збору і обробки персональної інформації користувачів
2.1 Сайт збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг та / або продажу товару та / або надання інших цінностей для відвідувачів сайту claasukraine.com.ua.
2.2 Персональну інформацію користувача можна використовувати в наступних цілях:
2.2.1. Зв'язок з користувачем, в тому числі шляхом надсилання повідомлень, дзвінків від представників сайту claasukraine.com.ua на вказані номери телефонів, запитів та інформації, що стосуються використання сайту, надання послуг, а також обробка запитів і заявок від користувача
2.2.2. Таргетування рекламних матеріалів
2.2.3. Підписка на розсилку. Після передачі персональних даних користувач стає доданим в список розсилки CLAAS і зможе дізнаватися про новинки та спеціальні пропозиції компанії. Користувач має можливість відмовитися від розсилки, використовуючи опцію переходу за посиланням внизу кожного отриманого листа.

Умови обробки персональної інформації користувача і її передачі третім особам
3.1 Сайт claasukraine.com.ua зберігає персональну інформацію користувачів відповідно до внутрішніх регламентів конкретних сервісів.
3.2. Відносно персональної інформації користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.
3.3. Сайт claasukraine.com.ua має право передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:
3.3.1. Користувач висловив згоду на такі дії, шляхом згоди виразилося у наданні таких даних;
3.3.2. Передача необхідна в рамках використання користувачем певного сайту claasukraine.com.ua, або для надання товарів і / або надання послуг користувачеві;
3.3.3. Передача передбачена законодавством в рамках встановленої законодавством процедури;
3.3.4. З метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів сайту claasukraine.com.ua.
3.4. При обробці персональних даних користувачів сайт claasukraine.com.ua керується Законом України «Про захист персональних даних».

Зміна користувачем персональної інформації
4.1 Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надану ним персональну інформацію або її частину, а також параметри її конфіденційності, залишивши заяву на адресу адміністрації сайту на електронну пошту:
info-ua@claas.com
4.2. Користувач може в будь-який момент, відкликати свою згоду на обробку персональних даних, залишивши заяву адміністрації сайту на електронну пошту:
info-ua@claas.com

Заходи захисту персональної інформації користувачів.
Сайт вживає необхідних і достатніх організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, викривлення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій стосовно неї третіх осіб.

6.1 Сайт має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності.
При внесенні змін до актуальної редакції вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.
6.2 До умов та правил застосування даної Політики застосовується законодавство України.

Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції
7.1 Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід направляти на електронну пошту: info-ua@claas.com